Jeg er veldig glad i å planlegge og strukturere, også når det gjelder innholdet på Blogg Bedre. Jeg forsøker å ha et system hvor jeg fordeler hvilke temaer jeg skriver om, slik at det er variert og litt for alle.

Noen saker er grunnleggende, andre litt mer avanserte. Noen er tekniske, andre mer personlige erfaringer.

Ikke alle saker er like populære, det er helt naturlig. Men for å se hva som fenger, pleier jeg å se på hvilke saker som har vært mest lest i løpet av året.

Les mer: Slik gikk det med Blogg Bedre i 2017

Det gir meg en god pekepinn på hvilke temaer dere liker og sannsynligvis vil ha mer av, og det er nyttig for meg å vite.

Nå er det ikke sånn at jeg bare ser på det når jeg planlegger innholdet for neste år, selvfølgelig. Jeg tar også andre ting med i vurderingen, som hvilke planer jeg selv har. Hvilket temaer jeg ønsker å fokusere på.

Men, det er uansett veldig nyttig og fint å oppsummere året! Derfor:

Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:

(Klikk på bildet for å lese saken!)

Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:

Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017:

Author: Blogg Bedre

Jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker. På Blogg Bedre får du tips, råd, sjekklister, verktøy, hjelpemidler og masse annet som hjelper deg til å bygge en suksessfull blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.