Produktene merket med * i dette innlegget er reklame (affiliate). Du kan stole på at jeg aldri vil anbefale noe jeg ikke selv har testet og synes er bra.

Jeg tror at de aller fleste som blogger drømmer om å kunne tjene penger på bloggen, og helst nok til å kunne leve av det. Og det er jo ikke så rart. Hvem vil vel ikke kunne være sin egen sjef? Styre sin egen hverdag, og kunne jobbe hjemmefra eller hvor som helst ellers i verden? Og i tillegg leve av noe som er gøy, og kanskje en stor hobby?

Det er veldig, veldig mange bloggere i Norge. Sannsynligvis er det mer enn 500.000, kanskje opp mot en million nordmenn som har en eller flere blogger. Det finnes mange bloggere som lever fulltid av bloggen. Sophie Elise, Caroline Berg Eriksen, Mamma til Michelle, Trines matblogg og Passion for baking er noen av dem. Men når man ser hvor mange som lever av blogginntekter sammenliknet med hvor mange som faktisk blogger, er det en relativt liten andel som faktisk tjener store summer fra blogging.

Men det finnes nok en veldig stor andel som tjener litt. Kanskje 500 for et innlegg på Instagram, eller noen tusenlapper for noen bilder og et samarbeid. Men ikke nok til at man kan leve av det.

Jeg har begrenset erfaring med disse tingene, og kan derfor ikke si bombastisk hva som funker best – ennå. Men siden jeg skal gjøre noen av disse tingene på bloggen etter hvert, har jeg lest mye. Både om emnet, hvilke alternativer som finnes, og andre bloggeres erfaringer med de forskjellige måtene.

Det viktigste og mest interessante, er at det før stort sett bare var mulig å tjene penger på vanlige annonser. Men nå finnes det mange flere måter å få inntekt på! Måter du selv har større kontroll over, og som kan gi deg mye større inntekt.

I løpet av all lesingen har jeg gjort meg ganske mange tanker om hva jeg mener fungerer og er verdt å satse på og ikke. Og selv om jeg ikke har begynt å gjøre det ennå, har jeg bestemt meg for HVA jeg skal gjøre når jeg begynner. Og kanskje enda viktigere, hva jeg ikke skal gjøre.

PS: Husk at annonser alltid skal merkes godt, uansett om det er på bloggen eller i sosiale medier! Les Forbrukerrådets veiledning for merking her.

Her er 6 måter du kan tjene penger på bloggen din, og hvilken måte jeg mener du bør satse på:

1. Annonser

Annonser er foreløpig den mest vanlige måten å tjene penger på blogging på, og det er stort sett det folk forbinder med å tjene penger på blogging. Det finnes flere måter å tjene på annonser på. Noen er bedre enn andre, men generelt består det av at du viser andres innhold på din blogg.

Du kan registrere deg på forskjellige nettverk som plasserer annonser på bloggen din, for eksempel Google Adsense. Da plasserer nettverket annonser på bloggen, uten at du har noe innflytelse over hvilke annonser som vises. Du tjener penger ved at annonsen vises, eller ved at folk klikker på annonsen.

Dette er ikke noe jeg gjør, og slik annonsering er den formen for inntekt jeg anbefaler minst.

Hvorfor? Fordi hovedpoenget med slike annonser er å sende folk et annet sted.

Du tjener penger på å sende folk ut av bloggen din, så de kan bruke sine penger på andres innhold eller produkter. Ikke særlig fornuftig, hvis du tenker litt over det.

I tillegg er det som regel rimelig dårlig betalt. Jeg forsøkte å ha Google Adsense på dessertbloggen min en god stund. Jeg fikk utbetalt 600 kroner etter tre år… 😂 Til slutt synes jeg bare annonsene var irriterende, så jeg tok dem bort. Jeg savner dem ikke. Bloggen ser mye penere ut uten dem også.

Du legger som regel inn kategorier for hvilke annonser du vil ha slik at det blir i det minste litt relevant. Men du kan absolutt risikere å få annonser som er helt annerledes enn bloggen din. Det gir heller ikke et godt inntrykk.

2. Sponsede innlegg/samarbeid

Dette er også vanlig, og det er ganske mange bloggere som har et større eller mindre samarbeid med bedrifter. Elin i krem.no har et samarbeid med Tørslefs. Kvardagsmat har et samarbeid med Tine Kefir. Fru Timian samarbeider med Meny.

Dette er ikke noe jeg gjør, og jeg kommer ikke til å gjøre det i fremtiden heller.

Som regel innebærer slike avtaler at man skriver blogginnlegg om produktet. Det kan være at man har fått tilsendt matvarer man skal bruke til å lage oppskrifter som inneholder disse varene. Eller det kan være plagg man skal vise hvordan man styler, eller sminke man tester. Som regel innebærer slike avtaler også at man reklamerer i andre kanaler, for eksempel på Instagram, Facebook eller Snapchat.

Jeg aner ikke hvor mye de får betalt. Men det er sannsynligvis mer innbringende enn Google Analytics. Det vil naturligvis også variere etter hvor stort publikum bloggeren har, lesertall betyr mye for annonsører.

Les hva som er enda viktigere enn lesertall!

Ønsker du å forsøke deg på bloggsamarbeid? Bloggeren Melyssa Griffin har en guide til hvordan du kan jobbe med bloggsamarbeid.

Du bør også lage deg et mediekit hvis du ønsker å drive med samarbeid. Les mer og last ned gratis mal du kan tilpasse her!

3. Affiliate

Affiliate er en annen form for annonsering, som jeg har mye større tro på. Ved å være en affiliate, får du nemlig inntekter av salget. Det vil si at det lønner seg for deg å sende folk ut til andres sider, fordi du også får noe tilbake fra det.

Det er en del norske bloggere som driver med affiliate. De har for eksempel en rabattkode du kan oppgi i en nettbutikk. Den koden er spesifikk for den bloggeren, og når man bruker den koden registreres det i systemet. Leseren som bruker koden får rabatt, og etter hvert får bloggeren utbetalt en fast andel av salg med den koden.

Pilotfrue har for eksempel en slik avtale med en klokkebutikk, du kan se eksempel her.

Det er ikke alltid det er en kode, en affiliate kan også være en lenke. Da inneholder lenken koder som gjør at butikken kan se hvilken blogger det kommer fra, og de får utbetalt en andel av salget.

Hvor mye man får varierer fra sted til sted, mange har faste avtaler. Men jeg går ut i fra at det også er tilfeller hvor det forhandles, slik at det også kan variere fra blogger til blogger.

Dette er en av de tingene jeg så vidt har begynt å se på, fordi jeg tror det er en bedre måte å tjene penger på.

MEN.

Du gjør jo selvfølgelig akkurat som du vil med din blogg, men jeg vil gjerne oppfordre deg til å være selektiv med hvem du blir affiliate for. Velg produkter eller bedrifter som er innenfor din nisje, og som dermed er relevante for leserne dine. Da øker sjansen for at de faktisk klikker og kjøper, og dermed øker også din inntekt.

I tillegg bør du kun anbefale produkter eller bedrifter du faktisk liker og kan stå inne for. Ikke anbefal kredittkort eller lån, for eksempel. Husk at leserne dine stoler på deg. Hvis du anbefaler noe, er sjansen rimelig stor for at de vil prøve det. Hvis det da er noe tull, juks eller noe som ikke tilsvarer forventningene, er det ikke produktet eller bedriften det går ut over. Det er deg og din blogg. Det er du som mister lesere og troverdighet.

Jeg har begynt med Siteground*, bedriften jeg bruker som hosting. Jeg synes de er den beste hosten jeg har brukt, og har absolutt ingen problemer med å anbefale den til dere. Jeg bruker den selv, jeg vet at den er bra, og da er det ikke noe problem for meg å anbefale den.

Ønsker du å bli en affiliate, finnes det nettverk for det også, akkurat som med annonser. Men det er mange bedrifter som har egne program, og jeg vil heller anbefale å gå rett til de bedriftene du er interessert i. Siteground har for eksempel en egen side der man søker. Amazon.com har også sitt eget program.

4. Selge tjenester

Dette er en ting du kan tjene gode penger på. Som blogger finnes det en god mulighet til å starte for seg selv, ved å tilby tjenester.

Jeg har ikke begynt med dette ennå, men dette er også en av tingene jeg muligens kommer til å teste ut på sikt.

For min del, kan det være hjelp til å sette opp en blogg fra start til slutt. Eller kanskje opplæring i WordPress. Eller det kan være å gi feedback på en blogg og hjelpe å forbedre den.

Det finnes mange muligheter til å selge tjenester i mange bransjer og nisjer. Blogger du om mote? Da kan du gi konsultasjoner. Du kan hjelpe folk med å finne stilen som passer dem, kanskje de ikke vet hva slags farger de kler og trenger en fargeanalyse? Kanskje de har behov for en shoppingrunde med guide/hjelp?

Hvis du blogger om interiør, kan du jo hjelpe dem å finne stilen og produktene de er ute etter, eller hjelpe dem å designe det nye kjøkkenet, for eksempel?

Hvis du er matblogger, kan du kanskje holde kurs? Eller kanskje du kan stille opp og lage mat for noen i et selskap? Eller selge kaker til private?

Kanskje du er webdesigner, og kan designe nettsider eller materiell for kunder? Eller holde foredrag? Kanskje du blogger om strikking, og kan holde kurs?

Det finnes mange ting man kan gjøre, som man kan tjene ganske godt på. Men det er også mye arbeid i en slik type tjeneste. Man må være flink til å planlegge, holder tidsfrister og ha system. Man må også forholde seg profesjonelt til kunder. Ikke alle kunder er like hyggelige, og man må være forberedt på at folk kan være misfornøyde eller vanskelige å samarbeide med. Det er en del av jobben, og noe man må være forberedt på.

5. Selge dine egne onlinekurs

Har du tenkt over at du kan lage og selge dine egne onlinekurs? Sannsyligvis ikke!

Dette er et punkt jeg synes er veldig spennende, og som jeg vet jeg kommer til å prøve meg på!

Å lage og selge sine egne kurs på nett er en ganske ny måte å tjene penger på, men det er definitivt en av de beste måtene å bygge opp en inntekt på. Amerikanske bloggere er godt i gang og tjener shitloads (unnskyld uttrykket) med penger på kurs. Ta for eksempel Melyssa Griffin igjen. Hun har bygd opp bloggen sin rundt kurs, og tjener nå over 800.000 kroner i MÅNEDEN. Ja, du leste riktig…

Nå sier jeg ikke at vi alle kommer til å tjene en million i måneden på å lage og selge kurs på nettet. Det skjer ikke. Men at det er mulig å tjene greit, det er jeg  sikker på!

Onlinekurs tar en del tid og arbeid å planlegge og lage, det må være omfattende og ha kvalitetsinnhold. Men fordelen er at når du først har laget dem, står de der og selger og tjener penger uten at du trenger å gjøre noe mer. Du må selvfølgelig fortsette å promotere kurset og følge opp deltakerne, men kurset ligger der tilgjengelig for nye studenter hver dag.

Det finnes flere platformer man kan lage slike kurs på, og det finnes også mange måter å gjøre det på. Jeg har et eget brett på Pinterest med masse lenker om hvordan man kan lage onlinekurs, klikk deg inn og se hvis du vil vite mer!

6. Selge dine egne produkter

Akkurat som at man kan lage onlinekurs og selge, så kan du også lage dine egne produkter og selge!

Dette er også et punkt jeg synes er veldig interessant, og som jeg kommer til å teste ut.

Det finnes mange forskjellige produkter man kan lage og selge, for eksempel ebøker, online workshops, fysiske produkter og medlemsskapssider.

For min del vil det for eksempel være aktuelt med ebøker som guider deg gjennom noe. Kanskje hvordan du oppretter en blogg fra A-Å? Eller hvordan WordPress virker? Jeg kan også lage og selge workshops, kanskje en 3 timers workshop hvor vi går igjennom hvordan man setter opp WordPress? Eller en workshop der vi går igjennom alt man må gjøre med bloggen for å få god SEO?

Også her er det store muligheter, uansett hva du blogger om! Hvis du blogger om strikking, kan du jo lage egne mønstre og selge? Eller du kan strikke plagg og selge fysiske produkter? Hvis du er designer kan du for eksempel selge plakater.

Disse tingene vil gi deg mindre inntekt enn et kurs. Men produktene kan også være enklere og mindre tidkrevende å lage, og kan være en fin måte å starte på.

Det finnes også bloggere som har opprettet medlemskapssider, for eksempel har jeg kommet over Elizabeth Goddard. Hun er spesialist på ConvertKit*, som er epostleverandøren jeg bruker til nyhetsbrevene mine. Hun har en gratis video som viser hvordan man setter opp mange av de mest vanlige tingene i nyhetsbrevene og på kontoen. I tillegg selger hun tjenester, hvor hun hjelper kunder med å sette opp konto, og sørge for at man får maks ut av epostene. Hun har også en medlemsside hvor folk betaler en fast sum i måneden for å være med, og man får da tips og hjelp til ConvertKit som ikke andre folk får.

Ulempen med det er at det er en del arbeid å opprettholde og vedlikeholde en slike side. Man må jo publisere eksklusivt innhold jevnlig, slik at folk får det de betaler for.

Hva tenker du, fikk du mange gode ideer til din blogg? Hva synes du om de forskjellige forslagene?

Author: Blogg Bedre

Jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker. På Blogg Bedre får du tips, råd, sjekklister, verktøy, hjelpemidler og masse annet som hjelper deg til å bygge en suksessfull blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

26 thoughts on “6 måter du kan tjene penger på bloggen din – og hvilken jeg mener du bør unngå

 1. Jeg har veldig lyst å selge mine egne produkter etterhvert. Driver å skriver noveller og dikt, og jobber med en roman 🙂 Ellers holder jeg også på med en del håndarbeid, så kanskje hadde det vært kult å selge noe sånt også 🙂 Men kan ikke gjøre alt på en gang, så akkurat nå jobber jeg med å skrive ting siden jeg synes det er gøyest! Når det kommer til eventuelle bøker så vet jeg ikke om jeg vil prøve å publisere selv, eller å prøve å gå gjennom noe forlag, men finner vel sikkert ut av det etterhvert 🙂

  Posted on 8. november 2016 at 15:26
  1. Så gøy å ha mange ideer! Det er jo en morsom følelse når man har så mange planer at man må prioritere, hehe 🙂 Og det er lurt å gjøre det du synes er gøyest, det er jo som regel det som gjør at man drives fremover og videre. Det er jo fordeler og ulemper med både å publisere selv og bruke forlag, så når den tid kommer, vil jeg anbefale at du leser deg litt opp. Det finnes ei som heter Kristin som kan mye om det å gi ut bøker selv, om det skulle være aktuelt https://www.facebook.com/giutdinegenebok. Masse lykke til!

   Posted on 8. november 2016 at 18:08
   1. Ahh! Tusen takk! Da fant jeg en ny nettside/blogg/smart person å følge 😀

    Posted on 8. november 2016 at 22:50
    1. Bare hyggelig! 😀

     Posted on 8. november 2016 at 23:19
 2. Veldig interessant. Det jeg tjener mest penger på, som reiseblogger, er å ta over andre bedrifter sine SoMe-kontoer for en begrenset tid, f.eks for å kickstarte en ny kampanje eller for å vise frem en ny destinasjon. Videre så frilanser jeg som content creator og social media strategist utenom – det er jo ikke direkte blogg-relatert, men jeg har møtt de fleste av kundene mine gjennom bloggen 🙂

  Posted on 23. februar 2017 at 20:20
  1. Hei Christina! Take overs er absolutt en interessant måte å tjene penger på bloggingen! Det blir nok mer og mer vanlig, jeg ser stadig bloggere som reklamerer for at de gjør det. I tillegg er det jo genialt å jobbe som frilanser og kunne hanke inn kunder via bloggen og arbeidet du gjør. Det finnes jo knapt bedre CV og arbeidsprøve for de jobbene enn akkurat det, hehe. Bra jobba, veldig kult! 👏😃

   Posted on 24. februar 2017 at 14:10
 3. Tusen takk for godt innlegg. Er mange av disse tingene jeg er interessert i å teste selv, men tiden strekker ikke helt til enda.

  Posted on 21. september 2017 at 09:21
  1. Hei Carina! Jeg er glad du likte innlegget. Og ja, det er veldig mange spennende måter og gøye ting man kan drive med, men jeg er helt enig, tiden strekker ikke til! Det er lurt å prioritere i starten, og velge seg ut en ting man fokuserer på først, så ikke man prøver å rekke over alt på en gang. Masse lykke til!

   Posted on 22. september 2017 at 08:55
 4. Veldig gode tips her for meg som er helt i startfasen:)

  Posted on 16. desember 2017 at 11:42
  1. Så bra, Kari-Anne! Veldig glad for at jeg kunne hjelpe 😊

   Posted on 16. desember 2017 at 13:10
 5. Hei

  Takk for at du deler. Det er et interessant tema dette 😊

  Jeg har ikke laget meg en skikkelig blogg ennå, men har veldig lyst å lage en wordpress. Må bare se om jeg klarer. Hva tenker du et lite kurs i det ville kostet hos deg, sånn for å ta et utdrag av dine eksempler 😊

  Også vil jeg gjerne få rette på noe som er meget viktig. Du skriver:

  «PS: Husk at hvis du skal gjøre slike ting, må du opprette et enkeltpersonsforetak og passe på at hvis du tjener mer enn 50.000 kroner må det skattes av.»

  Om du tjener 50.001,- må,du betale MVA til staten, ikke skatt. Du må skatte fra første krone så klart. Det er staten vi snakker om 🤣

  Det som også er viktig å merke seg, er at man må betale moms av hele beløpet på den fakturaen som gjør at det bikker 50.000kr. Så manglet du 5 kr, men faktura er på 42.000,- så er det mva på 42.000 kr 😊

  Du gir mye til leserne dine, og det er veldig fint, så tror nok du blir å selge bra, om du starter med f.eks små enkle kurs, som gjør at folk synes det er oppnåelig. Personlig har jeg tatt kurs som varte i flere måneder til flere tusen, og det er altfor stor fallhøyde, og mange faller ut og får ingenting igjen. Det er ikke god reklame på sikt iallefall, men det er min mening 😊

  Blir spennende å følge deg. Digger at du ikke er helt A4, og tør å gå egne veier. Jeg er sånn selv. Følger hjertet så ofte en kan 😀

  Da håper jeg du starter med tjenester iallefall 🤣 Der trenger mange sikkert hjelp 👍🏼

  Posted on 29. mai 2018 at 21:47
  1. Hei Lillian! Tusen takk for at du sier ifra, jeg mener jo selvfølgelig MVA, ikke skatt. Skal oppdatere saken. Jeg synes disse regnskapstingene er vanskelige, så kjempefint at du informerer!
   Når det gjelder kurs, så er jeg i gang med å lage det. Det første kurset blir et kurs om tekst og skriving, og det blir et stort kurs. Jeg vet ikke hva prisen blir ennå, men det blir noen tusen. Det varer ikke i flere måneder, og man tar det i sitt eget tempo, men det blir omfattende. Det blir hovedkurset mitt i de neste par årene. Å få folk til å fullføre er alltid en utfordring, men jeg har en god plan på oppfølging. Det er viktig å ikke bare selge kurset og så aldri bli hørt fra igjen, da faller folk av. Så kommer jeg garantert til å lage små kurs innimellom, som handler mer konkret om bare én ting, og de vil selvfølgelig bli billigere.
   Tusen takk for at du følger meg, det setter jeg stor pris på ❤️️

   Posted on 31. mai 2018 at 09:15
 6. Hei
  Alltid spennende å lese bloggen din og jeg stjeler friskt av kunnskapen din.
  Angående Adsense så tjener jeg rimelig på det. Ikke storartet men ok. Derimot så tjener jeg bra på å holde kurser. Og det tror jeg kunne være noe for de som har noen ideer om hva de kan undervise i. Ellers bruker jeg bloggen min til å arrangerer øl- og vinfestival i Tromsø. Noe som fungerer bedre og bedre.

  Posted on 1. juni 2018 at 20:05
  1. Hei Vidar! Så gøy å høre at du liker det jeg skriver om, og har nytte av det! Det setter jeg stor pris på 😊 Og jeg har ingen problemer med å tro at du tjener gode penger på å holde kurs, det er det aller beste alternativet for inntekt slik jeg ser det. Det kommer til å være mitt fokus også, men jeg velger onlinekurs da. Men begge deler fungerer veldig bra. Og kult at du arrangerer øl- og vinfestival! Det er imponerende 👏

   Posted on 1. juni 2018 at 21:46
 7. Hei, hva hvis man bor i utlandet å domenet er .com men skriver på norsk? Hvordan er det med skattepenger i forhold til at man da tjener mer enn 50k? Vi bor i utlandet å skatter ingenting til Norge da vi ikke har er der på over 5 år å jobber fast i utlandet

  Posted on 1. august 2018 at 03:20
  1. Hei Cara! Jeg er ikke god på regnskap, men jeg tror du skatter til det landet du bor i og jobber i. Det spiller ikke noen rolle om du har norsk domene eller skriver på norsk. Men som sagt, jeg er langt ifra noen ekspert på det, så hvis du er i tvil ville jeg spurt en regnskapsfører. Det finnes en gruppe på FB som heter Regnskapshjelp for småbedrifter, der er det masse flinke folk 😊

   Posted on 1. august 2018 at 08:08
 8. Tusen takk for gode tips og en flott blogg!
  Det beste med bloggen din er at den er så lett å finne informasjon på og at jeg føler min blogg vokser med informasjonen jeg finner her.
  Tusen takk!
  Gleder meg til du kommer med kurs som koster. Med tanke på hva du deler gratis har jeg høye, positive forventninger! 🙂

  Posted on 11. september 2018 at 11:22
  1. Hei Aina! Så bra at du føler at du får så mye hjelp fra det jeg skriver om, det er jeg så glad for å høre 😊 Og så gøy at du tenker sånn, og gleder deg til å se! Jeg gleder meg også veldig (!) til å kunne åpne dørene og endelig vise fram hva jeg har jobbet med så lenge nå. Det begynner å nærme seg nå, betatesterne har et par uker igjen, og da gjenstår litt fiksing og ordnings, så kommer det 😊

   Posted on 11. september 2018 at 12:58
 9. Du er så flink, og skriver godt. Takk for tips.

  Posted on 27. november 2018 at 09:57
  1. Hei Jannike! Tusen takk, veldig glad for at du liker innlegget og tekstene mine 😊

   Posted on 28. november 2018 at 02:53
 10. Takk for gode tips! Det er så flott med sånne som deg, som deler sine kunnskaper og gir inspirasjon.
  For min del vil det nok bli online kurs når jeg har kommet mer i gang!

  Posted on 30. mai 2019 at 16:46
  1. Åhh, så koselig, tusen takk! Veldig glad for at jeg kan hjelpe og ikke minst inspirere 😍🙏 Onlinekurs er helt topp. Det går an å skalere uten at du sliter deg helt ut fordi det ikke er knyttet til antall timer i døgnet, og man kan hjelpe mange flere om gangen. Masse lykke til!

   Posted on 30. mai 2019 at 16:51
 11. Godt oppsummert! Jeg tjener noen penger her og der. Noen annonsører ønsker at jeg skal sende faktura, har du noen tips til program eller noe som gjør at jeg kan gjøre det enkelt? Helst noe gratis selvfølgelig. Må jeg har enkeltmannsforetak?
  Dette bunner egentlig ut i et nytt blogginnlegg for din del. Skriv gjerne om hva man trenger, hva som skal til og hvordan gjøre dette riktig. Synes informasjonen (mangel på informasjon) er så dårlig på Skatteetaten sine sider.. Selv om man er en liten hobbyblogg som kan tjene noen penger her og der, og som ønsker å gjøre alt riktig med tanke på skatt og mva osv. 🙂

  Posted on 18. juni 2019 at 09:57
  1. Hei Ida! Jeg bruker Tripletex, men det er et ordentlig regnskapssystem. Du kan bruke Conta, det er gratis i utgangspunktet. Men jeg vet at det er enkelte ting som koster noe, så bare se litt før du begynner å bruke det så ikke du bruker penger uten å mene det. Men det er gratis å lage konto.
   Du kan registrere deg som privatperson på Conta, så jeg antar at du ikke må være enk for å sende fakturaer. Men jeg er definitivt ingen regnskapsekspert, så alle disse tingene bør du sjekke med dem som kan dette. Jeg er enig i at det kan være vanskelig å finne ting på Skatteetaten. Men har du sett denne siden? https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/arbeid-trygd-og-pensjon/hobby-ekstrainntekt-og-smajobber/blogging/

   Ellers kan det være lurt å bli med i regnskapsgrupper på Facebook, for eksempel Regnskapshjelp for småbedrifter og Gründerøkonomi. Her kan du spørre om ting og få svar fra regnskapsfolk 😊

   Posted on 19. juni 2019 at 06:04
 12. Du har så mye gode råd og tips, tusen takk😍

  Posted on 21. september 2019 at 12:52
  1. Åhh, tusen takk Hanne! Glad for at jeg kan hjelpe 😊

   Posted on 21. september 2019 at 13:28