I desember 2017 publiserte jeg det første innlegget om årets ord. Jeg hadde lest om det på en utenlandsk blogg i 2016, og likte konseptet så godt at jeg ikke bare tok det til meg, men også ville spre det til deg.

Hvis ikke du fikk med deg fjorårets innlegg, tenker du kanskje «Eh, hva snakker du om?».

Konseptet med årets ord er like enkelt som det er genialt.

Det handler rett og slett om å jobbe målrettet, og å finne et ord som hjelper deg til å gjøre det.

Det skal hjelpe deg til å holde deg fokusert, og skape det året du ønsker. Du skal ha dette ordet med deg gjennom alt du gjør. Du lever med det. Du bruker det i hverdagen. Du lar det styre deg.

Årets ord kan hjelpe deg til å tørre mer. Det kan hjelpe deg til å si nei. Det kan hjelpe deg til å oppnå det du ønsker. Det kan hjelpe deg til å ta avgjørelser.

Les mer om hva det er her: Dette var mitt ord for 2017

HVORDAN DU VELGER ÅRETS ORD for 2019

Det finnes ingen fasit. Bare så vi starter med det viktigste først. INGEN fasit.

Hva du skal velge er helt opp til deg. Det handler om hva du ønsker å fokusere på og jobbe med i 2019. Husk at ordet skal hjelpe deg til å holde det fokuset igjennom året.

Du finner en liste med forslag til ord du kan bruke nederst i innlegget fra i fjor, så klikk deg gjerne inn og les det først.

Det finnes selvfølgelig en hel haug av andre ord du kan velge, så om ikke et av dem passer for deg, bruk dem som inspirasjon til å finne ditt ord!

SLIK GIKK DET MED MITT ORD FOR 2018

Ordet jeg valgte for 2018, var fokus.

Jeg hadde så mye jeg ville gjøre og mange planer, at jeg trengte et ord som kunne hjelpe meg til å rett og slett holde fokus på det jeg egentlig skulle gjøre og lage.

Det er så lett å bli revet med når man driver med noe man elsker. Å si ja til alt. Å ta på seg for mye. Men jeg visste at om jeg skulle få ferdig kurset og lansert det, var jeg helt nødt til å holde fokus på det.

Og det gikk jo faktisk veldig bra!

Jeg holdt fokus og leverte det jeg skulle. Jeg lanserte kurset i oktober, og er kjempefornøyd med både hvordan kurset ble og hvordan det solgte.

Les mer: Slik var 2018 for Blogg Bedre

ÅRETS ORD FOR 2019

Nå som jeg har gjort ferdig kurset og lansert det, har jeg behov for et annet ord som kan guide meg. Jeg holdt fokus og klarte det. Nå trenger jeg noe nytt.

Mitt ord for 2019 er bygge.

Det er årets ord for meg fordi jeg skal bygge videre på det jeg fikk til i 2018.

Jeg skal bygge relasjoner med potensielle studenter i kurset.

Jeg skal bygge relasjoner med dem som blir med på kurset.

Jeg skal bygge videre på innholdet i kurset.

Og jeg skal bygge Blogg Bedre videre som min egen business jeg kan leve av.

2019 — bring it! Jeg er klar.

Hva er ditt ord for 2019? Og hvordan gikk det med ordet du valgte for 2018?

Author: Blogg Bedre

Jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker. På Blogg Bedre får du tips, råd, sjekklister, verktøy, hjelpemidler og masse annet som hjelper deg til å bygge en suksessfull blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 thoughts on “Jeg har valgt årets ord for 2019 – hva blir ditt?

  1. Jeg har ikke valgt kun ett ord, men tanken min er at jeg i 2018 fokuserte på å få satt opp og startet bloggen, samt få ut innhold slik at jeg hadde noe å vise til i det hele tatt, mens jeg i 2019 skal jobbe aktivt med SEO, promotivering, videreutvikling og forbedring. Jeg vil selvfølgelig fortsette med å skrive nye innlegg og fortsette som i 2018, men nå må også målet være å få innholdet til å nå ut, og å nettverke. 😀

    Posted on 8. januar 2019 at 14:32
    1. Det høres ut som en god plan for 2019! Det er lurt å begynne med grunnlaget, man må jo ha noe å dele når man skal promotere, men når man har det er det veldig nyttig å spre innholdet. Fokus på SEO vil gi deg mer trafikk, i desember sto Google for over 60 % av trafikken min 😊

      Posted on 10. januar 2019 at 13:47