La meg bare begynne med å si ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ.

Det er nemlig sånn det føles å skrive dette innlegget. Det er definitivt både en «herreguddetteblirsåfett»-ÆÆÆÆ, men også en «herregudhvordanskaldettegå»-ÆÆÆÆ.

Jeg har nemlig sagt opp min vanlige fulltidsjobb med fast inntekt og alle de fordelene som følger med en vanlig jobb. 

Bare 18 måneder etter at jeg lanserte bloggen, har jeg sagt opp jobben for å satse på Blogg Bedre. Nå skal jeg drive for meg selv, og bygge opp bloggen til noe jeg kan leve av!
HJELP: Her har jeg akkurat sendt mailen med oppsigelsen. Hva nå, liksom?

Jeg skal satse på Blogg Bedre, og skal bygge det videre til noe jeg kan leve av. Det skal bli min hovedinntekt og vanlige jobb. Nå skal jeg altså forsørge meg selv, og stå for inntekten min selv.

Det blir vanvittig gøy, og vanvittig skummelt!

Jeg avslørte nyheten om at jeg skal satse på Blogg Bedre først på Facebooksiden min, og hadde en livesending der jeg fortalte at jeg har sagt opp, og snakker om planene videre. Du kan se den her, hvis du ikke har sett den 😊

Vi skal også flytte – til thailand

Ikke bare har jeg sagt opp jobben, men vi skal også pakke kofferten og flytte til Thailand og Bangkok i november. Det er flere grunner til at vi gjør det. Hovedårsaken er vel mest at vi ønsker å gjøre noe nytt. Vi ønsker forandring, og å oppleve noe spennende.

En nesten like viktig årsak, er at vi hater (!) vinteren begge to. Vi liker ikke å gå på ski. Vi har ingen koselig hytte. Vi liker ikke mørket. Vi liker ikke kulden. Isen. Snøen. Boblejakker. Ja, du skjønner tegninga.

Vi er sommerpersoner, som blomstrer når det er sol og varme. Når vi kan sitte ute og jobbe, slappe av i sola, og ta en joggetur ute på ettermiddagen. Livet blir så mye bedre når det er 30 grader og sol! Og det er det ganske mye av i Thailand.

Vi har vært i Thailand fire ganger og selve Bangkok to ganger tidligere, og elsker både landet og byen. Så vi gleder oss veldig til å komme tilbake og bo der i en periode! Vi vet ikke hvor lenge, det får tiden vise 😊

I tillegg er det jo også fint at levekostnadene er mye lavere der enn her hjemme i Oslo. Det gjør jo ikke akkurat noe, når jeg skal stå for inntekten selv 🙈

Har jobbet for å satse på Blogg Bedre i over ett år

Jeg synes det er veldig gøy at jeg faktisk kan si opp jobben for å satse, bare 18 måneder etter at jeg lanserte Blogg Bedre. Det har hele tiden vært målet og planen å kunne gjøre dette, men jeg hadde nok ikke trodd at jeg skulle kunne satse på Blogg Bedre så raskt.

Det er mange grunner som gjør at jeg nå kan prøve, men jeg er ganske sikker på at hovedårsaken er at jeg har hatt en plan hele tiden. Jeg har jobbet målbevisst og fokusert. Noe av det første jeg gjorde da jeg lanserte Blogg Bedre 1. september 2016, var å identifisere hvordan jeg skulle få inntekter. Fordi jeg hadde en klar plan på det, har jeg jobbet målrettet mot det, og ikke latt meg distrahere (så mye i alle fall) av andre muligheter og ting som plutselig dukker opp.

Dette synes jeg beviser at det å ha en helt konkret plan er nødvendig, men også at det bidrar til at det går fortere. Mange sier «åh, jeg vil tjene penger på bloggen og leve av den», men når jeg spør hvordan de skal gjøre det, har de ingen plan. De vil bare ha penger. Du kommer ikke så langt med det.

Det blir mer personlige innlegg fremover

Jeg kommer til å snakke mer om både hvordan jeg skal tjene penger, og de alle andre tingene jeg har gjort for å forberede dette i innlegg på bloggen fremover. Det har hele tiden vært planen å skrive mer personlig når denne prosessen setter i gang, og det gleder jeg meg til!

Jeg har laget en ny kategori som heter Laptopliv. Her vil du finne alle innleggene som handler om disse tingene.

Det vil bli innlegg både om mine tanker og opplevelser, hva jeg erfarer og lærer, og hvordan jeg har gjort ting både frem til nå og fremover. Jeg håper å dele så mye som mulig av prosessen med dere, fordi jeg vet at det er mange av dere som enten drømmer om å gjøre akkurat dette, eller som selv også er i gang med planleggingen.

Jeg ønsker at du skal lære av det jeg gjør, både det som virker og det som ikke virker, slik at kanskje du kan si til meg om ett år «Jeg har sagt opp jobben for å satse på bloggen!» ❤

Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hva du vil lese om i denne prosessen!

Author: Blogg Bedre

Jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker. På Blogg Bedre får du tips, råd, sjekklister, verktøy, hjelpemidler og masse annet som hjelper deg til å bygge en suksessfull blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

21 thoughts on “Jeg har sagt opp jobben for å satse på Blogg Bedre – og flytte til andre siden av jordkloden!

 1. Jeg gleder meg til å følge disse innleggene! Så spent på dine vegne! Imponert over hvor strukturert du har vært i prosessen!

  Posted on 22. mai 2018 at 10:29
  1. Tusen takk, Mariann! 😄 Det blir utrolig spennende, og et eventyr uansett hvordan det går, hehe. Setter stor pris på din støtte og heiarop ❤️️

   Posted on 22. mai 2018 at 10:42
 2. Dette unner jeg deg, virkelig! Jeg gleder meg til å følge med på reisen din og lære av dine erfaringer 😀

  Posted on 22. mai 2018 at 17:10
  1. Tusen hjertelig takk, Kjersti. Jeg setter utrolig pris på din støtte og ditt engasjement ❤️️Det er godt å vite at jeg har deg og de andre i ryggen! Jeg gleder meg masse til å dele 😃

   Posted on 22. mai 2018 at 17:22
 3. Så tøft gjort av deg! Elsker «spontane» mennesker som deg. Lykke til og jeg håper de tjener enormt og jeg ønsker deg all suksess fremover <3 klem

  Posted on 22. mai 2018 at 18:24
  1. Hei Nicole! Tusen hjertelig takk for så fine ord, det setter jeg veldig stor pris på at du sier ❤️️ Jeg er veldig spent, og gleder meg til å komme i gang!

   Posted on 22. mai 2018 at 18:52
 4. Hei Lene.
  Så fint at dere våger. Jeg har tro på at man skal våge, det er bedre å ha prøvd enn å senere å angre på at man aldri våget. Jeg er ganske trygghetssøkende, men samtidig har jeg flyttet på meg, sluttet i jobber som jeg ikke helt har funnet meg til rette i osv…
  Jeg er litt treg med å komme igang med bloggen min, unnskyldningene er der, jada. Jeg vil ha en blogg med grønn profil, helse, miljø og kosthold. Har byttet navn på Instagram…
  Torsdag reiser jeg til Italia på en ukes yogaferie med fokus på meditasjon, yoga, stillhet, vegetarisk kosthold. Det blir liten anledning til å være på nett og jobbe med sosiale medier, og fint er det, for denne pausen tror jeg kan være nyttig.
  Hva trenger jeg å lære? Masse, så jeg skal bruke sommeren til å lese dine tips, lage en plan og tenke gjennom ting og tang.
  Ha en finfin tid fremfor deg med forventninger, grøsninger og glede. Som vi sier i nord, «du står han av».
  Varme tanker og klemmer fra Bjørg

  Posted on 22. mai 2018 at 21:43
  1. Tusen takk, Bjørg! Ja, det er vel det vi også kom fram til, at det er jo en fantastisk opplevelse uansett, så det er bedre å bare hoppe i det og prøve. Det går jo stort sett alltid bra, og ting løser seg på en eller annen måte. Jeg har bodd tre år i utlandet en gang før, så jeg vet litt hvordan det er. Men det blir selvfølgelig litt annerledes i Bangkok! Jeg håper du får en nydelig uke med yoga og velvære, og at det lader batteriene dine til en flott sommer ☀️ Kos deg med bloggen min, og masse lykke til! Klem 🌸

   Posted on 23. mai 2018 at 08:19
 5. Så spennende, masse lykke til fremover 🙂

  Posted on 22. mai 2018 at 23:11
  1. Tusen hjertelig takk, Tine Irén! ☀️😃

   Posted on 23. mai 2018 at 08:17
 6. Dæven så tøft!! Så utrolig gøy 😀 Ønsker deg masse lykke til med hele prosessen, både med blogging og flytting! Stå på 😀 <3

  Posted on 23. mai 2018 at 12:42
  1. Tusen takk, Anniken! Jeg gleder meg veldig, selv om det er rimelig skummelt også 🙈 Men det går nok bra ❤️️

   Posted on 23. mai 2018 at 15:49
 7. Du deler så mye bra! Jeg flyttet til Santorini i august i fjor, og det er bare rådigg med onlinebusiness i utlandet, love it, bare å glede deg! Supermasse lykke til 🙂

  Posted on 24. mai 2018 at 07:27
  1. Åh, så kult Lisa! Veldig gøy og godt å høre at det fungerer så bra 😃☀️ Gleder meg!! Tusen takk ❤️️

   Posted on 24. mai 2018 at 07:40
 8. Så utrolig bra jobbet. Jeg gleder meg til å følge deg på veien videre. Ønsker gjerne å lese om hva dere gjør når dere flytter med hus/bil/ting osv. Og om hvordan planen din har vært for å komme dit du er i dag.

  Posted on 28. mai 2018 at 14:30
  1. Tusen takk, Heidi! 😄🌟 Og tusen takk for innspill. Vi har opprettet en egen blogg for en del av de generelle/praktiske tingene som pakking og sånt, du kommer til å kunne lese mer om det på laptopliv.no. Planen for å komme hit er notert, det vil definitivt bli et innlegg!

   Posted on 28. mai 2018 at 14:33
 9. Jeg gleder meg sååå veldig på dine vegne! Og er det noen jeg tror kan klare det så er det deg Lene.

  Posted on 28. mai 2018 at 20:31
  1. Tusen, hjertelig takk Mette. Det setter jeg enormt stor pris på at du sier! Tusen takk for at du heier på meg ❤️️

   Posted on 28. mai 2018 at 21:41
 10. Jeg gleder meg til å følge deg og veien videre. Kjempe bra jobbet :). Jeg ønsker å lese om flytte prossessen, salg/ utleie?, personlige eiendeler -lager/salg?. Også om hvordan du har kommet dit du er i dag.

  Posted on 29. mai 2018 at 13:46
  1. Så først svaret jeg postet igjen. Ikke alltid lett å finne frem 😉

   Posted on 29. mai 2018 at 13:48
   1. Hehe, ingen problem! Sånt som skjer 😊

    Posted on 29. mai 2018 at 13:54