Grupperegler


Velkommen! MasterClass med Blogg Bedre er en gruppe for alle som kjøper kurs fra Blogg Bedre.

Jeg er veldig glad for at du har valgt å investere i et kurs fra meg, og for at du har blitt med i denne gruppen som er eksklusiv for kursdeltakerne. I denne gruppen skal vi støtte hverandre, heie på hverandre, og bidra til å hjelpe hverandre videre.

Her vi både jeg og de andre medlemmene hjelpe og støtte deg på veien, så godt vi kan!

For at gruppen skal ha et så godt miljø som mulig, har vi noen regler. Les dem, og følg dem. Alle som ikke følger reglene vil bli fjernet fra gruppen, selv om du har betalt for et av kursene mine.

1: INGEN EGENREKLAME

Det er ikke lov å reklamere for seg selv og sin blogg, bortsett fra i spesifikke tråder hvor jeg sier det er lov.

Egenreklame inkluderer å dele innlegg til egne blogginnlegg, blogg og sosiale medier på veggen eller i kommentarer på innlegg.

Det er ikke lov å selge noe eller reklamere for egne kurs, freebies og epost-opt ins, programmer, webinarer, live-sendinger og lignende, bortsett fra når jeg sier det er lov. Det er ikke lov å dele affiliate/sponsede lenker.

Det er ikke lov å sende live i gruppen, det er kun administratorer som kan ha live-sendinger.

Det er også tillatt å dele lenke til et blogginnlegg hvis noen spør om noe og du har et blogginnlegg som konkret gir svar eller hjelp på det spørsmålet. Da er det for å hjelpe den personen, ikke promotere ditt eget innlegg.

Det er lov å dele navnet på din sosiale medier-profil hvis noen spør konkret etter det, for eksempel for å følge deg eller å kunne gi deg en tilbakemelding. Men KUN hvis noen ber om det.

2: IKKE VÆR ET TROLL

Det er ikke lov å henge ut andre medlemmer, eller snakke stygt om andre bloggere. Det er greit å diskutere generelle problemstillinger, men ikke henge ut andre bloggere som gjør feil, glemmer å merke sponsede innlegg osv. Ser du noen som gjør det, så ta kontakt med vedkommende og minn ham/henne på det, det blir de nok glade for.

I denne gruppen er vi støttende. Ikke kom med spydige kommentarer eller vær frekk. Respekter andre medlemmer, respekter at andre kan ha forskjellige mening fra deg og at det er lov å være uenige.

3: VÆR STØTTENDE

Formålet med denne gruppen er at man skal kunne be om hjelp og gi hjelp. Trenger du hjelp til noe, så spør! Vet du svaret på det noen spør om, så svar!

4: IKKE KONTAKT ADMINISTRATOR PÅ PRIVAT MELDING

Har du spørsmål og trenger hjelp, ber jeg om at du stiller spørsmålet i gruppen, og ikke sender privat melding til meg på Facebook. Jeg eller noen andre svarer så fort vi har anledning.

Det er stor sjanse for at andre også lurer på det samme, og spørsmålet ditt vil derfor gi verdi for andre. I tillegg er innlegg i gruppen søkbare, så det er fint at det blir et arkiv med spørsmål og svar.

Har du konkrete forespørsler som må stilles til meg, og ikke i gruppen, ber jeg om at du sender meg en epost (lene@bloggbedre.no) eller kontakter meg via Facebooksiden min.

5. IKKE SEND PRIVAT MELDING TIL ANDRE MEDLEMMER

Det er ikke greit å sende privat melding med tilbud om hjelp eller betalte tjenester til andre medlemmer i gruppen, såfremt ikke personen har sagt ja eller bedt deg sende en privat melding først.

Kan du hjelpe, så hjelp åpent i gruppen først og fremst. Det gir stor verdi for andre også som lurer det samme, og det bidrar til et arkiv som folk kan søke i.

Hvis ikke du er enig med reglene i denne gruppen står du fritt til å forlate gruppen. Hvis du synes dette høres greit ut, så er du hjertelig velkommen!

La oss ha det hyggelig, sammen gjør vi hverandre bedre! 😊