Jeg bruker alltid litt tid på slutten av året på å oppsummere. Jeg ser på selve driften, hva jeg gjorde som fungerte bra og ikke, men jeg ser også på innholdet.

Det er viktig å gå igjennom og se på hvilke saker som er populære, hvilke blogginnlegg som leser bra. Det gir deg en god pekepinn på hva slags innhold målgruppen din liker. Det kan hjelpe deg til å se hva du bør lage mer av.

Jeg har sett på hvilke innlegg som er mest lest siden jeg startet Blogg Bedre, og jeg anbefaler absolutt deg å gjøre det samme.

Les mer: Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2017

Les mer: Her er de 10 mest leste innleggene i 2018 på Blogg Bedre

Du kan se hvilke som er mest lest ved å se på statistikken din i Google Analytics.

Hvis ikke du bruker Google Analytics eller ikke vet hvordan det fungerer, kan du lese mer her. Du kan registrere deg på Google Analytics her.

Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2019:

Så du vil starte en podcast, men vet ikke helt hvor du skal begynne? No problemo. Her får du en liste med 9 ting du må ha og gjøre før du starter opp.

9 ting du trenger for å starte en podcast

Så du vil starte en podcast, men vet ikke helt hvor du skal begynne? No…

Hva bør du velge, privatprofil eller bedriftsprofil på Instagram? Klikk deg inn og les hvorfor jeg mener du bør bytte til bedriftsprofil, og alle fordelene det gir.

Bør du velge privatprofil eller bedriftsprofil på Instagram?

Det er ingen tvil om at vi elsker Instagram, det er definitivt et av de…

Jeg får mange spørsmål om Instagram stories, og mange lurer på de samme tingene. Derfor har jeg samlet dem i et innlegg, og her får du 10 kjappe spørsmål og svar om Instagram stories!

10 kjappe spørsmål og svar om Instagram stories

Noen elsker det, og synes det er det gøyeste som finnes. Andre hater det, og…

Korte og hverdagslige videoer er noe av det beste du kan lage i 2018. Her får du inspirasjon til 10 måter du kan bruke Instagram stories på! Mange fine eksempler fra flinke bloggere.

10 måter du kan bruke Instagram stories på – og hvorfor du bør bruke det

Først kom Snapchat. Så begynte vi å bruke Instagram stories. Og for ikke lenge siden…

Hvilken bloggplattform er riktig for deg? Det finnes mange å velge mellom, og det er vanskelig å vite hva som passer deg. Her gir jeg deg en stor oversikt over hva hver plattform tilbyr, og hva du må tenke på når du velger.

Hvilken bloggplattform bør du velge? Stor guide + 3 viktige spørsmål!

Lenkene merket med * i dette innlegget er reklame (affiliate). Du kan stole på at…

Å finne navn til bloggen kan være veldig vanskelig! Her får du gode råd til hva slags navn du bør velge, og hvordan du finner det beste navnet!

Hva skal bloggen hete? Slik finner du det perfekte navnet!

Å finne navn til bloggen er kanskje noe av det aller vanskeligste i hele prosessen…

Drømmer du om å leve av bloggen? Les om forskjellige 6 måter du kan tjene penger på bloggen din, og hvilken jeg mener du bør unngå.

6 måter du kan tjene penger på bloggen din – og hvilken jeg mener du bør unngå

Produktene merket med * i dette innlegget er reklame (affiliate). Du kan stole på at…

Føler du deg overveldet? Har du en konstant følelse av stress i kroppen? Er du ufokusert? Her er 3 enkle regler jeg har innført, som har gitt meg mindre stress i hverdagen.

3 enkle regler jeg har innført som har gitt meg mye mindre stress

En rød sirkel. 7 varsler. Pulsen stiger. Klikker. Fire kommentarer. De venter på svar. Pulsen…

Klør du deg i hodet og lurer på hvordan du kan alge avsnitt i teksten på Instagram? Det er faktisk veldig enkelt! Se video her.

Slik lager du avsnitt i teksten på Instagram

Lenkene merket med * i dette innlegget er reklame (affiliate). Du kan stole på at…

Instagram handler om mer enn bare gode bilder. Folk bruker ETT sekund på å bestemme seg om de vil følge deg, og da må profilen din være uforglemmelig. Her er 5 ting du bør gjøre for å få flere følgere på Instagram.

5 ting du bør gjøre med profilen din for å få flere følgere på Instagram

Vi vet at Instagram handler om bilder. Gode, spennende eller interessante bilder er det viktigste.…

Oppsummering

Som du ser, er Instagram veldig populært. Fem av de ti mest leste blogginnleggene mine i 2019 handler om Instagram. Jeg visste fra før at sosiale medier og særlig Instagram, klikker bra. Dette bekrefter det jeg selv har sett og følt i løpet av året.

Det er også gøy å se at det i tillegg er noen av de mer grunnleggende innleggene som leser bra, for eksempel hvilken bloggplattform man bør velge. Det er viktig å ha slike innlegg som tar for seg det mange ofte søker etter på Google.

Del gamle innlegg

En annen ting som er viktig å notere seg, er at 9/10 av disse innleggene er gamle. Det er kun ett eneste innlegg av de som er mest lest er publisert i 2019!

Ett av dem er fra 2016. Tre av dem er fra 2017. Fem av dem er fra 2018. Og ett er fra 2019.

Det viser viktigheten av å skrive innlegg som er litt tidløse. Å ha innhold som ikke går ut på dato neste uke gir deg mer trafikk.

Det viser også viktigheten av SEO. Å sørge for at innholdet ditt blir oppdaget via Google gir treff til gamle innlegg.

Les mer: Hva er SEO, og hvordan kan det gi bloggen din mer trafikk?

Det viser også viktigheten av å dele gamle innlegg på nytt og på nytt. Det er mange som kun deler et nytt blogginnlegg én gang, den dagen de publiserer det. Gjenbruk fungerer her også!

Del gamle innlegg med jevne mellomrom, både på Facebooksiden din, i delegrupper og på e-post.

Hvordan står det til med de mest leste innleggene i 2019 hos deg? Har du noen gamle innlegg på listen?

Author: Blogg Bedre

Jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker. På Blogg Bedre får du tips, råd, sjekklister, verktøy, hjelpemidler og masse annet som hjelper deg til å bygge en suksessfull blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 thoughts on “Her er de 10 mest leste innleggene på Blogg Bedre i 2019

 1. Hei!

  Jeg gjenbruker gjerne populære innlegg, og noen ganger ønsker jeg også at det på nytt legger seg fremst på bloggen, særlig hvis det har relevans til f.eks. årstid. Eksempel: innlegg om jul, sommer, etc. Ved å endre publiseringsdato, slik at det kommer fremst på bloggen, endres også permalinken. Hva synes du om det? Er det greit?

  (I slike tilfeller oppdaterer jeg også innholdet i innlegget, slik at det faktisk høres ut som «i dag» og ikke et par år siden.)

  Takk for et flott innlegg!

  Mvh R

  Posted on 2. januar 2020 at 11:58
  1. Hei! Så bra at du gjenbruker innlegg 😊 Det er i utgangspunktet ikke noe problem å endre datoen slik at det kommer foran på bloggen, men du bør ikke endre URL-en. Hvis du endrer på adressen vil du ødelegge SEO-en som du har bygd deg opp hos Google. Da begynner du rett og slett på bunnen igjen, som om det var et helt nytt blogginnlegg, og du mister det som du har opparbeidet deg fram til da. Hvis du har URL med dato i, bør du heller endre på URL-oppsettet ditt til at det er ord. Hvis du ser på mine URL-er, så er det aldri dato, det er ord som er relevante for innlegget. Det bidrar også til bedre SEO 😊

   Posted on 2. januar 2020 at 12:06
   1. Tusen takk for svaret, det var kjempenyttig! 🙂

    Posted on 4. januar 2020 at 22:30