Om meg


er du en ambisiøs blogger med altfor liten tid?

Da har du heldigvis kommet til riktig sted!

Jeg heter Lene, og jeg hjelper travle og ambisiøse bloggere å få tid til å skape drømmebloggen! Jeg vet hvor frustrerende det er å ha store planer og mål, men ikke rekke å jobbe med dem.

Det kan være slitsomt å være ambisiøs og kreativ. Du har hundrevis av planer og drømmer, det mangler definitivt ikke på dem. Det mangler derimot på tid til å få gjennomført alt det spennende du har på blokka. Jeg vet akkurat hvordan det er. Jeg har hatt min egen blokk.

Men dagene flyr. Plutselig var det neste år, og du har ikke rukket å utføre en tredel av det som står på blokka. Ikke sant?

Det vil jeg gjøre noe med.

Jeg skal vise deg hvordan du kan skape systemer som effektiviserer bloggingen, bruke verktøy som sparer deg for tid, og hvordan du kan få mer ut av tiden du allerede bruker på bloggen. 

Jeg har jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver i 15 år. I tillegg har jeg også drevet en dessertblogg som heter House of Treats siden 2012 . Blogg Bedre er faktisk min tredje blogg, så jeg kjenner godt til utfordringene bloggere møter i hverdagen. Jeg kan mye om tekst, innhold, sosiale medier og WordPress. Jeg kan også mye om dårlig tid, stress og frustrasjon. Min egen travle hverdag har gjort at jeg har måtte finne og skape løsninger som virker.

På Blogg Bedre vil jeg dele mine beste erfaringer, tips og hemmeligheter! Med min hjelp skal du klare å utnytte potensialet bloggen din har, og samtidig føle at du har tid til de andre tingene som fyller hverdagen din.

Er du klar? 

PS: Vil du ha eksklusive tips, råd og hjelp i innboksen hver uke? Da må du melde deg på mitt nyhetsbrev. Du får gratis tilgang til biblioteket, hvor alle dokumentene, arbeidsarkene og sjekklistene jeg lager ligger samlet!

blogg-bedres-bibliotek

Om meg 2

Om meg 3

Om meg 4

Om meg:

Hei, jeg heter Lene! Jeg er midt i 30-årene, fra Kristiansand, men har bodd i Oslo i 10 år.

Jeg har vært opptatt av tekst og skriving helt siden jeg var liten.

Jeg husker at da vi på barneskolen fikk i oppgave å skrive et eventyr, skrev de fleste en liten side. Jeg skrev en bok.  Jeg slukte historiene som mormor leste på sengekanten da hun passet meg, og hver eneste sommer leste jeg 15-20 bøker i solsteiken i skjærgården.

Da var det kanskje ikke så rart at det var journalist jeg ble, da jeg måtte velge utdanning!

Helt siden jeg gikk ut av universitetet har jeg jobbet med tekst og språk, både som journalist, men også som tekstredigerer. Man lærer veldig mye av å jobbe med tekster hele dagen, hver dag. Gjøre dem bedre, forenkle og skrive om, analysere avsnitt og rekkefølge, faktasjekke, skrive titler og tenke sammenhenger.

I løpet av mine 15 år som journalist, har jeg jobbet i både avis, nettavis og flere magasiner. Nå jobber jeg som kommunikasjonsrådgiver, hvor jeg blant annet har ansvar for sosiale medier-strategi, skriver pressemeldinger og har pressekontakt.

Jeg har lært enormt mye alle stedene jeg har jobbet, og jo mer jeg lærer, jo gøyere blir det!

Og akkurat det håper jeg du også føler når du leser Blogg Bedre! Og at det resulterer i en gladere og enda dyktigere deg, en bedre blogg og en litt mindre hektisk hverdag!