er du en ambisiøs blogger med store drømmer?

Da har du kommet til riktig sted!

Jeg heter Lene, og jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker.

Du ønsker å ha en inntekt fra bloggen, og gjerne leve av den på fulltid. Du vil styre din egen arbeidsdag, og jobbe med de tingene du selv elsker og bryr deg om. Du vil kunne jobbe når du vil, og hvor du vil. Du vil ha tid til barna, tid til å reise, og tid til deg selv.

Det vil jeg hjelpe deg med.

For å ha en suksessfull blogg, trenger du flere lesere, systemer som effektiviserer bloggingen, en engasjert og lønnsom epostliste, og måter å tjene penger på. Jeg vil vise deg hvordan du får til det. Jeg vil guide deg til hvordan du kan bygge opp en blogg som kan hjelpe deg til å skape det livet du ønsker. 

DET ER min drøm, også

Jeg har jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver i over 15 år. I tillegg har jeg blogget siden 2009, Blogg Bedre er min tredje blogg. Jeg kan mye om blogging, tekst, innhold, effektivisering, strategier, målgrupper, sosiale medier, markedsføring og WordPress.

Jeg kan også mye om å ville leve av bloggen og skape sin egen hverdag. Hver dag jobber jeg hardt med å gjøre bloggen til en business jeg kan leve av, slik at jeg kan nå drømmen min om å jobbe for meg selv. Jeg lager strategier og setter meg konkrete mål, og er godt på vei til å oppnå drømmen min.

På Blogg Bedre vil jeg dele mine beste erfaringer, tips og hemmeligheter på veien til å leve av bloggen! Med min hjelp skal du klare å utnytte potensialet bloggen din har.

Er du klar? 

PS: Vil du ha eksklusive tips, råd og hjelp i innboksen hver uke? Da må du melde deg på mitt nyhetsbrev. Du får gratis tilgang til biblioteket, hvor alle dokumentene, arbeidsarkene og sjekklistene jeg lager ligger samlet!

blogg-bedres-bibliotek

Om meg:

Hei, jeg heter Lene! Jeg er midt i 30-årene, fra Kristiansand, men har bodd i Oslo i 10 år.

Jeg har vært opptatt av tekst og skriving helt siden jeg var liten.

Jeg husker da vi på barneskolen fikk i oppgave å skrive et eventyr, og de fleste skrev en liten side. Jeg skrev en bok.  Jeg slukte historiene som mormor leste på sengekanten da hun passet meg, og hver eneste sommer leste jeg 15-20 bøker i solsteiken i skjærgården.

Da var det kanskje ikke så rart at det var journalist jeg ble, da jeg måtte velge utdanning?

Helt siden jeg gikk ut av universitetet i Liverpool i England, har jeg jobbet med tekst og språk. Både som journalist, tekstredigerer og kommunikasjonsrådgiver. Man lærer mye av å jobbe med tekster hele dagen, hver dag. Gjøre dem bedre, forenkle og skrive om, analysere avsnitt og rekkefølge, faktasjekke, skrive titler og tenke sammenhenger.

I løpet av mine mer enn 15 år som journalist, har jeg jobbet i både avis, nettavis og flere magasiner. Nå jobber jeg som kommunikasjonsrådgiver, hvor jeg blant annet har ansvar for sosiale medier-strategi, skriver pressemeldinger og har pressekontakt.

Jeg har lært enormt mye alle stedene jeg har jobbet, og jo mer jeg lærer, jo gøyere blir det!

Akkurat det håper jeg du også føler når du leser Blogg Bedre! 

Og at det resulterer i en gladere, mer motivert og enda dyktigere deg, og en bedre blogg som tar deg et steg nærmere drømmen å kunne leve det livet du ønsker!