er du en ambisiøs blogger med store drømmer?

Da har du kommet til riktig sted!

Jeg heter Lene, og jeg lærer ambisiøse bloggere som deg hvordan du kan bygge en suksessfull blogg som kan hjelpe deg til å leve det livet du ønsker.

Du ønsker å ha en inntekt fra bloggen, og gjerne leve av den på fulltid. Du vil styre din egen arbeidsdag, og jobbe med de tingene du selv elsker og bryr deg om. Du vil kunne jobbe når du vil, og hvor du vil. Du vil ha tid til barna, tid til å reise, og tid til deg selv.

Det vil jeg hjelpe deg med.

For å ha en suksessfull blogg, trenger du flere lesere, systemer som effektiviserer bloggingen, en engasjert og lønnsom e-postliste, og måter å tjene penger på. Jeg vil vise deg hvordan du får til det.

Jeg vil guide deg til hvordan du kan bygge opp en blogg som kan hjelpe deg til å skape det livet du ønsker. 

nå lever jeg drømmen min

Nå er det ett år siden jeg startet for meg selv, hvordan har året vært? Her svarer jeg på 10 av deres spørsmål om hvordan det har gått!
Slik ser det ut når jeg har livesendinger fra kontoret mitt i 21. etasje i Bangkok.

Jeg har jobbet som journalist og kommunikasjonsrådgiver i over 15 år. I tillegg har jeg blogget siden 2009, Blogg Bedre er faktisk min tredje blogg. Det betyr at jeg kan mye om blogging, tekst, innhold, effektivisering, strategier, målgrupper, engasjement, sosiale medier og markedsføring.

Jeg kan også mye om hvordan det er å ville leve av bloggen og skape sin egen hverdag. Hver dag siden jeg startet Blogg Bedre i 2016 jobbet jeg hardt for å oppnå drømmen om å slutte i jobben og leve av bloggen. Det var lange dager. Jeg jobbet de fleste kvelder, helger og ferier. Jeg hadde med PC-en over alt, og jobbet på hoteller, flyplasser og kafeer.

Jeg lagde strategier og satte meg konkrete mål, og jobbet målrettet. Og etter bare to år oppnådde jeg drømmen min.

Den 1. august 2018 var min første arbeidsdag i Blogg Bedre, og jeg kan nesten ikke beskrive hvor fantastisk det føltes. Endelig skulle jeg få fokusere fulltid på det jeg brenner for. Å jobbe med det som er lidenskapen min, uten at andre jobber og oppgaver stjal mesteparten av dagen.

Og lidenskapen min er å hjelpe deg til å oppnå dine drømmer. Enten det er å få masse engasjement og lesere, eller å slutte i jobben og skape din egen business slik jeg har gjort.

Slik kan jeg hjelpe deg

Jeg kan hjelpe deg på mange måter, avhengig av hva målet ditt er og hvor du er på reisen din nå.

Medlemsportalen Blogg til Business er for dem som ønsker å tjene penger på bloggen og leve av den. Drømmen om å leve av bloggen og ha frihet i hverdagen er innenfor rekkevidde. I Blogg til Business skal jeg hjelpe deg å nå den.

I kurset Skrivemaskinen skal jeg vise deg hvordan du skriver gode tekster til blogg og sosiale medier og hvilke strategier du bør bruke for å få flere lesere og mer engasjement.  Med mitt steg-for-steg system vil du lære alle strategiene du trenger.

Som medlem på e-postlisten min vil du motta bloggrelaterte tips og råd rett i innboksen din hver tirsdag. Det kan handle om alt fra hvordan du sikrer Instagramkontoen din mot hacking, til hvordan du skriver bedre titler.

Om meg

Jeg brenner for å hjelpe deg til å skape det livet du ønsker, slik jeg har gjort.

Hei, jeg heter Lene! Jeg er i 30-årene og fra Kristiansand. Jeg liker å flytte på meg, og har bodd tre år i Liverpool, 11 år i Oslo, og bor nå i Bangkok i Thailand.

Jeg har vært opptatt av tekst og skriving helt siden jeg var liten.

Jeg husker da vi på barneskolen fikk i oppgave å skrive et eventyr, og de fleste skrev en liten side. Jeg skrev en bok.  Jeg slukte historiene som mormor leste på sengekanten da hun passet meg, og hver eneste sommer leste jeg 15-20 bøker i solsteiken i skjærgården.

Da var det kanskje ikke så rart at det var journalist jeg ble, da jeg måtte velge utdanning?

Helt siden jeg gikk ut av universitetet i Liverpool i England med en grad i international journalism, har jeg jobbet med tekst og språk. Både som journalist, tekstredigerer og kommunikasjonsrådgiver. Man lærer mye av å jobbe med tekster hele dagen, hver dag. Gjøre dem bedre, forenkle og skrive om, analysere avsnitt og rekkefølge, faktasjekke, skrive titler og tenke sammenhenger.

I løpet av mine mer enn 15 år som journalist, har jeg jobbet i både avis, nettavis og flere magasiner. Den siste vanlige jobben jeg hadde var som kommunikasjonsrådgiver, hvor jeg blant annet hadde ansvar for sosiale medier-strategi, å skrive pressemeldinger og ha pressekontakt.

Nå er jeg min egen sjef, og Blogg Bedre er jobben min. Jeg lever av (og for) bloggen, og elsker det! Det har gjort det mulig for oss å pakke kofferten og katten og flytte til Bangkok. Det gjør det mulig for meg å drive med noe jeg brenner for. Det føles ikke som jobb når jeg jobber med Blogg Bedre og å skape innhold for deg. Det er jeg ufattelig takknemlig for at jeg har muligheten til å oppleve!

Uansett hvilken jobb jeg har vært i, har jeg lært enormt mye. Og jo mer jeg lærer, jo gøyere blir det.

Akkurat det håper jeg du også føler når du leser Blogg Bedre! 

Og at det resulterer i en gladere, mer motivert og enda dyktigere deg, og en bedre blogg som tar deg et steg nærmere drømmen å kunne leve det livet du ønsker!